Montering

Airflex den bæredygtige og tynde isolering er nem at montere

Ge Green Energi arbejder dagligt med isoleringsspecialister på fagområdet hvor vi med vores knowhow hjælper til med at Airflex er nemmere at montere og installere.
 

Ge Green Energi har med denne knowhow medvirket til at vi er kommet på forkant og har produktet Airflex Technologie Superpose® der er langt lettere at montere.

Airflex er derfor nem at montere, er fri for støvgener og kræver ikke sikkerhedsudstyr ved montering.

Airflex kradser og klør ikke, og er allergineutral.

 
Ge Green Energi er nu fremme i forreste række med Airflex nye teknologi der virkelig er ”klar-til-installation”. Montageforløbet er mere simpelt, mere nøjagtigt og hurtigere, hvilket betyder mindre spild, højere kvalitetsarbejde og bedre præstation. Vi garanterer det! Du kan derfor drage nytte af disse fordele der vil gøre sig gældende lige fra køb til montage og brug.

 

Ge Green Energi har sat sig som mål at vi får tilfredse kunder. Derfor stiller vi al den information til rådighed, der er nødvendig for dit daglige arbejde. Du kan finde vores montage anbefalinger i vores brugsvejledning og på vores website GeGreenEnergi.dk. Og du kan hurtigt få råd og vejledning hos vore teknikere, der altid er klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Instruktionsvideoer i montering og installation af Airflex på henholdsvis Dansk, Norsk og Svensk findes Her

 

Vi har en Dansk Produkt ansvarsforsikring på 10 mio og der er 10 års garanti fra vores producent KDB Isolation

 

Vi ønsker dig held og lykke med læsningen og montagen!

 

GE Green Energi ApS – Danmark

 

pdf-ikon     Kort og godt om Airflex