Om os

Airflex refleksiv isolering

Vi er et team bestående af ildsjæle, som da vi opdagede Airflex, og alle dens fantastiske egenskaber, har haft det som passion, at udbrede kendskabet til Airflex.

Vi har været vant til i Norden at når vi skulle isolere, var en tykkere isolering lig med en større energibesparelse, men nu er vi oppe i nogle tykkelser, hvor vi mister for mange unødvendige kvadratmeter. Udviklingen har gjort, at man har arbejdet hen imod at få lavet isolering, der både er tyndere og mere højt isolerende. Ligesom det heller ikke skal på deponi (graves ned), som det er tilfældet med mere traditionel isolering.

Airflex er ikke et nyt produkt på markedet, men har bevist sit værd i rum- og flyindustrien, samt teknisk isolering, hvor plads er en mangelvare og vægt er noget man prøver at reducere. Derudover er det udbredt i Sydeuropa, hvor man bruger det i almindelige huse.

Vi håber du vil tage godt imod det, og har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Vil du vide mere om produktet og materialerne, har vi lavet en oversigt.

Er du blevet nysgerrig på produktet og vil gerne møde det, tager vi ud til forskellige markeder og byggemarkeder. Vi har en oversigt på vores hjemmeside, der løbende bliver opdateret.

Tak for at vise interesse og tak for, at du tager godt imod os.

-Team GE Green Energi