Refleksiv isolering er med i SBI anvisning om materialer til varmeisolering af bygninger

Ge Green Energi har et igangværende arbejde med at fremme refleksiv isolering. Gennem vort medlemskab af Brancheforeningen For Alternativ Isolering og initiativet omkring Aktive Isoleringsfirmaer har vi fået kendskab til at refleksiv isolering kommer med i den nye SBI anvisning – SBI anvisning om materialer til varmeisolering af bygninger – hvor virkningen af refleksiv isolering beskrives.
 

SBI anvisning om materialer til varmeisolering af bygninger

Denne SBI anvisning tager alle de seneste isoleringsmaterialer og gennemgår dem, således at man får et dybere kendskab til virkning og anvendelse.
Refleksiv isolering er en af dem der har opnået at komme med i denne SBI anvisning, der udformes i et projekt ved Aalborg Universitet.

Nu får vi endelig en beskrivelse af hvordan refleksion og refleksiv isolering kan anvendes i byggeriet.

Se mere om projektet SBI anvisning om materialer til varmeisolering af bygninger
 

 
Brancheforeningen For Alternativ Isolering og initiativet omkring Aktive Isoleringsfirmaer har sat sig i spidsen for at hjælpe dem der sælger alternative isoleringsprodukter. Mange af de mindre isoleringsfirmaer oplever at møde stor modstand mod de nye former for isolering af bygninger. Det er de store spillere i isoleringsbranchen og især mineraluldsindustrien der forsøger at dominere markedet. Derfor har Brancheforeningen For Alternativ Isolering lanceret det store initiativ omkring Aktive Isoleringsfirmaer hvor man samler de isoleringsfirmaer der ønsker fremdrift i deres forretninger, og hjælper dem med deres udfordringer.

Se mere på BAI-Isolering.dk
 

 
Ge Green Energi er nu på forkant som udbyder af refleksiv isolering der ses som fremtidens isolering med alle de fordele der er ved at tænke nyt i kampen om at holde bygninger varme i et koldt klima. En af de andre store fordele ved refleksiv isolering er at det også holder solvarme ude på en varm sommerdag. Med refleksiv isolering sikrer man sig et behageligt klima både sommer og vinter.
 
Refleksiv isolering er fremtidens isolering.
 

 

 

.